Open Dag Hoge Raad

Wanneer:
16 september 2017 @ 10:00 – 17:00
2017-09-16T10:00:00+02:00
2017-09-16T17:00:00+02:00
Waar:
Hoge Raad der Nederlanden
Korte Voorhout 8
Den Haag
Kosten:
Gratis
Open Dag Hoge Raad @ Hoge Raad der Nederlanden

Tijdens het Prinsjesfestival opent de Hoge Raad op 16 september zijn deuren voor publiek. Geïnteresseerden zijn welkom om een kijkje te nemen in het publieke deel van het gebouw. Ook krijgt u een inkijkje in het werk van de Hoge Raad: bezoek een korte lezing van raadsheer Ybo Buruma, ontmoet een raadsheer tijdens ‘Meet the Judge’, bekijk de nieuwe Hoge Raad-film of speel het raadkamer-spel.

Hoe kom ik daar?          

Vanaf Den Haag Centraal is het tien minuten lopen naar het gebouw van de Hoge Raad der Nederlanden. Komt u met de auto, dan kunt u (tegen betaling) parkeren in de parkeergarage van het Malieveld. Vanaf daar is het enkele minuten lopen naar het gebouw van de Hoge Raad.

Goed om te weten

Het is niet toegestaan grote tassen en paraplu’s mee naar binnen te nemen. U kunt deze voorwerpen op eigen risico gratis in een bewaakte garderobe achterlaten. Bekijk de algemene huisregels hier.

Meer weten?

Kijk op de site van het Prinsjesfestival wat er nog meer te doen is in de stad. Volg de Hoge Raad op Twitter voor de laatste nieuwtjes.

Aanmelden

Iedereen die geïnteresseerd is in wat de Hoge Raad doet, wie de Hoge Raad is of in het gebouw van de Hoge Raad is welkom. Aanmelden is niet nodig.

PrinsjesArrangementen

PrinsjesCulinair en PrinsjesArrangementen

Festivalthema 2018:

Democratie: Van ons! Voor ons! Door ons?!

Over toekijken of meedoen in onze democratie

Strategisch partner 2018:

Provincie Gelderland