PrinsjesBorrel

Wanneer:
18 september 2018 @ 17:00 – 20:00
2018-09-18T17:00:00+02:00
2018-09-18T20:00:00+02:00
Waar:
Grote Kerk
Rond de Grote Kerk 12
2513 AM Den Haag
Kosten:
Gratis
PrinsjesBorrel @ Grote Kerk

De PrinsjesBorrel heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé netwerkborrel voor young professionals. De PrinsjesBorrel brengt jongeren uit de overheid, het bedrijfsleven en de wetenschap samen. In een relaxte sfeer is er alle mogelijkheid om andere jonge mensen met ambitie te ontmoeten en je ervaringen te delen.

Het thema van het Prinsjesfestival (Democratie: Van ons! Voor ons! Door ons?! | Over toekijken of meedoen in onze democratie) komt ook tijdens de borrel aan bod. Wat zou de democratie tenslotte zijn zonder ruimte voor discussie?

We leggen de aanwezigen daarom een aantal interessante stellingen voor. Drie genodigden (elk met een andere achtergrond) nemen in het centrum van de zaal plaats aan een grote tafel. Onder begeleiding van een tafeldame of -heer gaan zij met elkaar in dialoog over meerdere uitdagende stellingen. Een levendige discussie is daarmee gegarandeerd.

De aanwezigen kunnen aanschuiven of luisteren naar het debat onder het genot van een drankje. Naast de stellingen is er genoeg ruimte om een informeel gesprek te voeren, waardoor je niet alleen met nieuwe ideeën, maar vooral ook met een groter netwerk (en misschien zelfs nieuwe vrienden) de PrinsjesBorrel verlaat.

Aanmelden

Wil jij ook in een ongedwongen sfeer kennismaken met andere young professionals tijdens hét netwerkevenement van Prinsjesfestival? Aanmelden voor de PrinsjesBorrel kan hier.

Volg PrinsjesBorrel

PrinsjesArrangementen

PrinsjesCulinair en PrinsjesArrangementen

Festivalthema 2018:

Democratie: Van ons! Voor ons! Door ons?!

Over toekijken of meedoen in onze democratie

Strategisch partner 2018:

Provincie Gelderland