PrinsjesHatwalk

Wanneer:
15 september 2018 @ 15:00 – 16:00
2018-09-15T15:00:00+02:00
2018-09-15T16:00:00+02:00
Waar:
Plein Den Haag
Kosten:
Gratis
PrinsjesHatwalk @ Plein Den Haag

PrinsjesHatwalk 2018

De PrinsjesHatwalk vindt dit jaar plaats op de zaterdag vóór Prinsjesdag, namelijk op 15 september. Het modieuze festival is verhuisd. Het centraal gelegen Plein is onze nieuwe thuisbasis, de locatie voor een druk bezochte en spectaculaire editie!

Hoedenontwerpwedstrijd
Een belangrijk onderdeel van de PrinsjesHatwalk is de hoedenontwerpwedstrijd die is uitgezet bij modevakscholen in Nederland. Diverse studenten hebben zich ingeschreven en een prachtige hoed ontworpen. Deze zomer buigt de jury zich over de inzendingen en kiest zes genomineerden uit. Deze zes hoeden worden tijdens de PrinsjesHatwalk aan het publiek geshowed. Een professionele jury kiest uit al deze ontwerpen de winnaar. Inschrijven is dus niet meer mogelijk. Binnen enkele weken krijgen de kandidaten bericht of ze genomineerd zijn.

Programma
De organisatie van de PrinsjesHatwalk is in volle gang. Er ligt een prachtig concept op de plank en regelmatig volgen er updates over het inhoudelijke programma. Dit jaar kan er gerekend worden op de volgende onderdelen:

  • Prachtige hoeden van politici
  • Hoedenontwerpwedstrijd
  • Modeshow mannenhoeden
  • Muzikale omlijsting door DJ

En nog veel meer!

Kleding
Zes modellen showen tijdens de Hatwalk de hoeden. Tubino voorziet deze modellen van prachtig jurken. Nieuwsgierig naar deze outfits? Check dan de website: www.tubino.nl

Herenhoeden
De herenhoeden worden verzorgt door Susan Dekker van House of Hats. Bij deze Haagse hoedenwinkel kun je de meest uiteenlopende modellen dames en herenhoeden vinden. Bekijk de website voor een preview.

PrinsjesMarkt
De Prinsjeshatwalk is onderdeel van de PrinsjesMarkt. Deze markt wordt mede verzorgd door provincie Gelderland. Zij zorgen voor regionale specialiteiten. Daarbij is de traditionele hoedenmarkt ook weer van de partij! Diverse hoedenontwerpers doen mee aan deze modieuze markt. Ook worden er sieraden en tassen aangeboden.

Wilt u ook graag deelnemen aan deze markt? Stuur dan een mail naar prinsjeshatwalk@prinsjesfestival.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk alle betreffende informatie.

Programma
Datum:                         15 september 2018
Locatie:                         Het Plein, Den Haag
Start PrinsjesMarkt:      12:45 – 19:00 uur
Start PrinsjesHatwalk:  15:00 – 16:00 uur
Toegang:                       Vrij toegankelijk

Volg de PrinsjesHatwalk

PrinsjesArrangementen

PrinsjesCulinair en PrinsjesArrangementen

Festivalthema 2018:

Democratie: Van ons! Voor ons! Door ons?!

Over toekijken of meedoen in onze democratie

Strategisch partner 2018:

Provincie Gelderland