PrinsjesBelang

Wanneer:
18 september 2017 @ 11:30 – 14:00
2017-09-18T11:30:00+02:00
2017-09-18T14:00:00+02:00
Waar:
Glazen Zaal
Prinsessegracht 26
Den Haag
Kosten:
Gratis

PrinsjesBelang biedt een breed publiek de mogelijkheid een kijkje in de keuken te nemen van het public affairs vak. Welke vraag zou je een public affairs professional willen stellen en wat is bijvoorbeeld het verschil tussen lobbyen voor een grote multinational en een overheidsinstelling? Ben je hier benieuwd naar? Wil je meer weten over public affairs en lobby? Kom dan naar Prinsjesbelang!

Tijdens een lunchbijeenkomst wordt een panel van public affairs professionals stevig aan de tand gevoeld door presentatrice en programmamaker Chazia Mourali. Daarnaast kan je speeddaten met de public affairs professionals of voor je eigen concrete casus je licht opsteken bij de ‘Lobby Helpdesk.’

PrinsjesBelang start om 12.00 uur met de paneldiscussie. Vanaf 12.45 uur staat er een heerlijke lunch klaar en kan je met een broodje in de hand gaan speeddaten of aankloppen bij de Lobby Helpdesk.

Over Chazia Mourali

Chazia Mourali verwierf grote bekendheid als presentatrice van het programma ‘De zwakste schakel’. Momenteel werkt ze als programmamaker en commentator voor Radio 1 en 4 en schuift ze regelmatig aan bij “Langs de lijn en omstreken.” Daarnaast was ze samen met muzikant Maarten van Veen verantwoordelijk voor de theatervoorstelling ‘De Amerikaanse prinses’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Annejet van der Zijl.

 

Commissie PrinsjesBelang

Frans van Drimmelen (vz, Dröge & van Drimmelen), Marcel Halma (AkzoNobel), Walter Annard (Rabobank), Sigrid Verweij (VNO-NCW), Mieke Ansems (Coca-Cola), Tatiana van Lier (Nationale Postcodeloterij) en Leonie Scholts (Dröge & van Drimmelen)

Aanmelden

Aanmelden voor PrinsjesBelang 2017 is niet meer mogelijk.

 

Gelabeld als:

Festivalthema 2018:

Democratie: Van ons! Voor ons! Door ons?!

Over toekijken of meedoen in onze democratie

Strategisch partner 2018:

Provincie Gelderland