Prinsjes­Ontbijt

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
14 september 2019 @ 09:30 – 11:30
2019-09-14T09:30:00+02:00
2019-09-14T11:30:00+02:00
Waar:
Den Haag
Prinsjes­Ontbijt @ Den Haag

Een echt PrinsjesOntbijt-lied, fluisterbootjes op de Hofvijver, met je tafelgenoten discussiëren over de vraag: ‘waar of niet waar?’. En misschien wel met je hele tafel winnaar worden van de Grote Hofvijver Show .. Zie daar een paar spannende ingrediënten van PrinsjesOntbijt 2019.

Vroeg in de ochtend van zaterdag 14 september werden de lange ontbijttafels weer gedekt. In samenwerking met een groep studenten van Horeca en Facilitaire Dienstverlening van ROC Mondriaan werd alles in gereedheid gebracht om de vele ontbijtgasten te kunnen verwelkomen. Ook leerlingen van het Herman Broeren College en van Ipse de Bruggen hielpen ons mee.

De presentatie van het programma was in handen van Paula Udondek. Zij is in Nigeria geboren en woont bijna haar hele leven in Den Haag. Zij presenteerde bekende tv-programma’s als Waku Waku en Get The Picture.

Elkaar ontmoeten en leren kennen: hoe kan dat beter dan in de vorm van een spel, een quiz? In de Grote Hofvijver Show ontving quizmaster Vincent Rietbergen op zijn drijvende podium enkele historische personages. De grote vraag was: is wat zij vertellen écht waar of helemaal níet waar? Tja, .. wat is het goede antwoord?

PrinsjesOntbijt werd feestelijk afgesloten met het enige echte PrinsjesOntbijt-lied, gezongen door kinderkoor De Zeesterren uit Scheveningen. De Zeesterren brachten hierin, geheel passend bij het thema van Prinsjesfestival, een ode aan 100 jaar algemeen kiesrecht. Het refrein met als motto “laat je stem horen” was een echte meezinger.

Meer informatie

Meer informatie over de editie van 2020 volgt binnenkort.