PrinsjesOntbijt

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
17 september 2022 @ 09:15 – 11:30
2022-09-17T09:15:00+02:00
2022-09-17T11:30:00+02:00
Waar:
Grote Kerk Den Haag
Rond de Grote Kerk 12
2513 AM Den Haag

In verband met de onstuimige weersverwachting voor a.s. zaterdag is er besloten om de grote publieksdag te verhuizen naar de Grote Kerk Den Haag!

We dekken de ontbijttafels in de buitenlucht voor alle gasten: bewoners van de verschillende Haagse stadsdelen, hun stadsdeeldirecteuren, Haagse raadsleden, medewerkers van Haagse zorginstellingen, Leden van de Eerste en Tweede Kamer, gasten vanuit de PartnerProvincie van 2022, Groningen en …… voor jou?

Programma

Vanaf 9:15 heten we de gasten welkom met live muziek.  Om 10:00 uur wordt PrinsjesOntbijt officieel geopend door de burgemeester van Den Haag, Jan van Zanen waarna Paula Udondek iedereen mee neemt in het programma. Een ochtend vol vermaak; dansoptredens, muzikanten met de allerleukste meezingers, rondvaarten op de Hofvijver en modeshows.

Aanmelden

Het evenement is helaas volgeboekt. Hopelijk tot volgend jaar!

Hoedje lenen?

Wil je in stijl aanschuiven bij PrinsjesOntbijt? Bij de kraam van Prinsjesfestival op de PrinsjesMarkt kun je vanaf 9:30 uur gratis een hoed lenen, op = op.

Tijdens het opruimen van een leegstaand winkelpand in De Passage. is er een voorraad van duizenden hoeden ontdekt, afkomstig van hoedenwinkel Ladies Paradise die daar meer dan 100 jaar heeft gezeten. Een deel van de hoeden is nu te zien als tentoonstelling “Chapeau!” in De Passage en een aantal hoeden wordt voor jullie beschikbaar gesteld om te dragen tijdens PrinsjesOntbijt en de PrinsjesHoedenwandeling.

Middag

Na afloop van PrinsjesOntbijt is er nog de hele dag entertainment en gezelligheid langs de Hofvijver met muziek, workshops voor kinderen, nog meer dansoptredens, kramen met leuke accessoires, lekkere hapjes, drankjes en een DJ die draait vanuit een unieke DJ booth. Vanaf de PrinsjesMarkt vertrekt ook de bekende PrinsjesHoedenwandeling; naast New York, Barcelona en Londen hebben we ook in Den Haag een echte Hat Stroll.

Bezoekers van de PrinsjesMarkt kunnen in de ochtend op de achtergrond meegenieten van het sfeervolle PrinsjesOntbijtprogramma!