Programma Prinsjesfestival

Het programma van Prinsjesfestival 2021 zal vanaf juli zichtbaar worden op deze pagina. Om een indruk te krijgen van het festival hieronder nog het programma van 2020.

Gezien de impact van COVID-19 bevatte Prinsjesfestival in 2020 minder evenementen dan gebruikelijk. 

 

sep
12
za
Prinsjes­Markt
sep 12 @ 10:00 – 16:00

PrinsjesMarkt 2020

Na vele succesvolle edities, is hij er ook dit jaar weer: De PrinsjesMarkt 2020!
Zaterdag 12 september vinden onder de vlag van het PrinsjesFestival voor de achtste keer de PrinsjesMarkt en PrinsjesHatwalk plaats. De gehele dag is er volop entertainment op het hoofdpodium op het Lange Voorhout. De toegang tot het PrinsjesOntbijt en de PrinsjesHatwalk is op exclusieve uitnodiging, maar de toegang voor de PrinsjesMarkt is vrij toegankelijk. Bezoekers kunnen op de PrinsjesMarkt genieten van hoeden, fashion, sieraden, accessoires en kinderactiviteiten.

Programma 12 september

10.00 – 16.00 uur – De PrinsjesMarkt 

10.30 – 12.00 uur – PrinsjesOntbijt & PrinsjesHatwalk

13.00 – 16.00 uur – Entertainment op hoofdpodium

Marktdeelnemers

Hoedenworkshop voor kinderen

Op de PrinsjesMarkt zullen Jenny Barten en Elise Huijberts van de Kunstfactorij een originele hoedenworkshop voor kinderen verzorgen. Jenny Barten, een kunstenaar met een grote passie voor papier en Elise Huijberts, organisator van o.a. het Kunstfestival voor Kinderen, houden van creatieve uitdagingen. In de hoedenworkshop staat het hergebruik van (schone) restmaterialen centraal. Hoe dat precies uit gaat pakken is een verrassing maar het zal zeker zorgen voor allerlei vrolijke, humoristische hoofddeksels.

 

 

 

 

 

 

 

Hiernaast ziet u een overzicht van alle locaties, waar de evenementen plaats vinden.

Klik op de afbeelding van de plattegrond voor een vergrote versie.