Als u op zaterdag 15 september 2018 een wandeling wil maken door de Haagse binnenstad dan biedt Prinsjesfestival u daarvoor twee opties:

PrinsjesWandeling

ProDemos en Prinsjesfestival organiseren een koninklijke wandeling in het historisch hart van Den Haag.De wandeling begint bij het bezoekerscentrum van ProDemos. De wandeling duurt 1,5 uur en voert u onder leiding van een deskundige gids langs diverse typische Haagsche plekken. Denk bijvoorbeeld aan Paleis Noordeinde, het werkpaleis van Koning Willem Alexander, het Binnenhof, het Lange Voorhout, het Kabinet van de Koning en het Binnenhof. Lees hier meer over de PrinsjesWandeling.

The Hague Hat Walk

Naar voorbeeld van Barcelona en Londen wordt er dit jaar voor het eerst de The Hague Hat Walk georganiseerd. Op de zaterdag voor Prinsjesdag (onze nationale hoedendag) kunt u meedoen aan deze wandeling met hoed op door de Haagse binnenstad! De wandeling duurt iets langer dan een uur. Lees hier meer over de The Hague Hat Walk!

Beide wandelingen eindigen op het Plein waardoor u na de wandeling meteen de mogelijkheid om toeschouwer te zijn bij de PrinsjesHatwalk, dé hoedenontwerpwedstrijd van het jaar.