PrinsjesOntbijt

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
16 september 2023 @ 09:30 – 11:00
2023-09-16T09:30:00+02:00
2023-09-16T11:00:00+02:00
Waar:
Schelpenpad langs de Hofvijver
Lange Vijverberg
2513 AC Den Haag

PrinsjesOntbijt

We dekken de ontbijttafels in de buitenlucht voor alle gasten: bewoners van de verschillende Haagse stadsdelen, hun stadsdeeldirecteuren, Haagse raadsleden en nog veel meer mensen.

 

Programma

Vanaf 8:45 heten we de gasten welkom met live muziek.  Daarna wordt PrinsjesOntbijt officieel geopend door de burgemeester van Den Haag, Jan van Zanen. Hierna volgt een concert van de enige echte Koninklijke Marechaussee en later op de ochtend volgt de PrinsjesModeshow en een concert van Babette Swinkels.

Een ochtend vol vermaak; dansoptredens, muziek, rondvaarten over de Hofvijver en een modeshow. Het ontbijt wordt gepresenteerd door chef politiek van Jinek: Elodie Verweij.


Aanmelden

PrinsjesOntbijt zit vol en het is niet mogelijk is om zaterdagochtend aan de entree nog tickets te verkrijgen; deelname aan het ontbijt is alleen mogelijk met een ontbijtticket.

Middag

Na afloop van PrinsjesOntbijt is er nog de hele dag entertainment en gezelligheid langs de Hofvijver met muziek, workshops voor kinderen zoals PrinsjesAtelier, nog meer dansoptredens, kramen met leuke accessoires, lekkere hapjes, drankjes, een concert van Tess Merlot en een DJ die draait vanuit een unieke DJ booth. Vanaf de PrinsjesMarkt vertrekt ook de bekende Hoedenwandeling, naast New York, Barcelona en Londen hebben we ook in Den Haag een echte Hat Stroll.

Bezoekers van de PrinsjesMarkt kunnen in de ochtend op de achtergrond meegenieten van het sfeervolle PrinsjesOntbijt programma!