Programma Prinsjesfestival

Prinsjesfestival 2024 vindt plaats in het centrum van Den Haag van 11 t/m 17 september.

De organisatie van Prinsjesfestival is in volle gang en er worden regelmatig programma onderdelen toegevoegd.
Houd onze website in de gaten voor nieuwe updates en meer info!

sep
11
wo
Avond van het Politieke Boek @ Dudok, Den Haag
sep 11 @ 19:00

Ontdek de Avond van het Politieke Boek tijdens het Prinsjesfestival! Deze bijzondere avond staat in het teken van de genomineerden van de Prinsjes Boeken Prijs. Kom luisteren naar boeiende interviews met de schrijvers die het afgelopen jaar met hun politieke boeken indruk hebben gemaakt. Laat je inspireren door hun inzichten en verhalen, en krijg een unieke kijk op de hedendaagse politiek. Ga in gesprek te gaan met de auteurs en andere politiek geïnteresseerden.

Voor dit evenement moet je je aanmelden, binnenkort vind je hier meer informatie over inschrijving.

sep
13
vr
PrinsjesDebat @ Madurodam
sep 13 @ 13:00 – 16:00

Scholieren van HAVO en VWO uit heel Nederland komen samen in Madurodam om te debatteren over het thema “De Staat en de Straat – Menselijke maat in de rechtstaat”. Tijdens dit debat krijgen leerlingen de kans om hun mening te geven, te luisteren naar anderen en te leren over belangrijke maatschappelijke kwesties. Dit is hun moment om invloed uit te oefenen en te laten zien hoe zij denken over de balans tussen regels en menselijkheid. Elk jaar wordt er een winnaar gekozen als beste debater, we zijn benieuwd wie er dit jaar met de prijs vandoor gaat!

sep
14
za
PrinsjesMarkt @ Schelpenpad aan de Hofvijver
sep 14 @ 09:30 – 17:00

Beleef op zaterdag 14 september de PrinsjesMarkt aan de Hofvijver! De hele dag door zijn er activiteiten voor jong en oud. Geniet van diverse optredens, struin langs de kramen van de markt, en laat je verrassen door de modeshow. Muziek klinkt overal, en er zijn workshops waar je aan kunt deelnemen. Kom langs en ervaar de levendigheid en gezelligheid van de PrinsjesMarkt.

Hiernaast ziet u een overzicht van alle locaties, waar de evenementen plaats vinden.

Klik op de afbeelding van de plattegrond voor een vergrote versie.