PrinsjesHoeden­wandeling, The Hague Hat Stroll

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
17 september 2022 @ 14:00 – 15:30
2022-09-17T14:00:00+02:00
2022-09-17T15:30:00+02:00
Waar:
Grote Kerk Den Haag
Rond de Grote Kerk 12
2513 AM Den Haag

DIT EVENEMENT IS VOLGEBOEKT

Net als Barcelona, Londen en New York heeft Den Haag haar eigen Hat stroll; The Hague Hat Stroll. Samen met mooi geklede modellen en onder deskundige leiding van een gids lopen we, met onze mooiste outfits en hoed op natuurlijk, langs typische Haagse plekken in het Museumkwartier.

Op het moment is het evenement volgeboekt. Wilt u op de wachtlijst? Klik dan hier om je gratis aan te melden voor de PrinsjesHoedenwandeling, The Hague Hatstroll, inclusief hoed.

Inclusief hoed

Heb je zelf geen hoed? Geen probleem, je krijgt er één in bruikleen van De Passage. Tijdens het opruimen van een leegstaand winkelpand is er een voorraad van honderden hoeden ontdekt, afkomstig van hoedenwinkel Ladies Paradise die daar meer dan 100 jaar heeft gezeten. Een deel van de hoeden is vanaf augustus te zien als tentoonstelling in De Passage en een aantal hoeden wordt voor jullie beschikbaar gesteld om te dragen tijdens The Hague Hat Stroll.

Informatie over de PrinsjesHoedenwandeling:

  • Vanaf 14:00 uur ben je welkom om een mooie hoed uit te kiezen die past bij jouw outfit.
  • Locatie: We vertrekken vanaf de PrinsjesMarkt en verzamelen voor de kraam van Prinsjesfestival, in het midden van de markt.
  • De wandeling duurt ongeveer een uur en eindigt met een rondvaart over de Hofvijver.
  • Dresscode: je mooiste jurk of pak, waar een hoed het goed op doet!

Klik hier om je gratis aan te melden voor de PrinsjesHoedenwandeling, The Hague Hatstroll 2022.