De Kraaien Kids Show 

Op dinsdag 17 september 2024 is het Prinsjesdag. De dag van de prinsen. De dag dat De Kraaien een exclusieve show geven voor de jeugd van Den Haag en omstreken: De Kraaien Kids Show! Met het enorme succes van singles als ‘Ik Vind Je Lekker’, ‘Pechvogel’, de collabs met DJ Outsiders ‘1 Team’ 1 Taak’, ‘Huichelaar’ en de meest recente release met Chicco, ‘Schooier’, zijn De Kraaien niet meer weg te denken uit de Haagse en nationale muziekscene.

Nu is het tijd om ook de nieuwe generatie te laten meegenieten van een De Kraaien liveshow. Dat gaat nu eindelijk gebeuren in het Zuiderparktheater op Prinsjesdag, speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Bernd Gansebev en zijn crew blijven je elke show verrassen, maar speciaal voor jullie Kids zullen er nieuwe, unieke elementen aan de show worden toegevoegd. Één ding is zeker: De Kraaien garandeert chaos van een hoog niveau en stilstaan is geen optie!

Info over kaartverkoop:

Voor deze voorstelling is een kaartje kopen noodzakelijk. Kinderen moeten onder begeleiding zijn van (groot)ouder/begeleider. Groepen 10+ zoals BSO’s contact via info@zuiderparktheater.nl.

OOIEVAARSPAS: Gebruik tickettype Ooievaarspas per kind/ouder/begeleider. Pas laten zien aan poort is verplicht.

KINDEREN 6+ / OUDERS/BEGELEIDERS: Regulier tarief van toepassing. Mindervaliden/rolstoelen en begeleiders kunnen een tickettype ‘rolstoel’ kopen. Beperkte beschikbaarheid.