Prinsjes­Hatfair

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
18 september 2021 @ 11:30 – 17:00
2021-09-18T11:30:00+02:00
2021-09-18T17:00:00+02:00
Waar:
Binnenstad Den Haag
Lange Vijverberg
Prinsjes­Hatfair @ Binnenstad Den Haag

PrinsjesHatfair

Het hoogtepunt voor het grote publiek is de PrinsjesHatfair inclusief: Hatwalk waarbij modellen de hoeden van de ontwerpers van 2021 showen, PrinsjesMarkt, The Hague Hatstroll, live muziek met DJ Elin Valery, dansoptredens van de talenten van Kidswing-Wesseling, workshops van het Haags Kunstatelier waarbij kinderen en volwassenen zelf een hoed kunnen maken en een ludiek aanbod van drankjes & versnaperingen.

PrinsjesHatfair vindt plaats op de meest pittoreske plaats van Den Haag; het schelpenpad langs de Hofvijver, Lange Vijverberg. In de ochtend vindt hier het PrinsjesOntbijt plaats.

 

PrinsjesHatwalk Hoeden­ontwerpwedstrijd

Deze middag maken we ook de winnaar van de Hoedenontwerpwedstrijd 2021 bekend. Welke jonge ontwerper gaat er naar huis met de felbegeerde hoofdprijs van € 1.000 ?

De inschrijving voor de hoedenontwerpwedstrijd is gesloten. Ben je benieuwd naar alle ontwerpen en wil je er bij zijn tijdens de uitreiking? Zet zaterdag 18 september dan in je agenda en wees erbij, de mooiste hatwalk van Nederland langs de Hofvijver in Den Haag!

Ontwerp je eigen hoed bij het thema “Het goede voorbeeld” en neem daarbij jouw persoonlijke held in gedachte

Wie is voor jou het goede voorbeeld? Laat het ons en het publiek weten en ontwerp een prachtige hoed voor jouw persoonlijke held. Graag ontvangen we bij jouw ontwerp een korte toelichting. Maak een hoed die ons raakt, inspireert, verbaast, misschien doet lachen, maar ons bovenal overtuigt door jouw visie en creativiteit. Houd je van de combinatie van mode en kunst? Ga vandaag nog aan de slag en ontwerp jouw persoonlijke hoed! Je bent vrij in kleur- en materiaalgebruik.

De prijzen

De beste zes ontwerpen worden door professionele modellen geshowd tijdens de PrinsjesHatwalk 2021. Bovendien krijgt de winnaar een bedrag van maar liefst €1.000 De runner- up ontvangt €500 en de nummer 3 een prijs van €250 Tevens verschijnt er een publicatie in Hatlines, het magazine van de Nederlandse Hoedenvereniging.