PrinsjesOntbijt

Wanneer

14 september 2024
09:30 - 11:00

Waar

Schelpenpad langs de Hofvijver

Hofvijver, Den Haag


Heeft u een uitnodiging ontvangen om als gast naar het PrinsjesOntbijt te komen? Gebruik dan de aanmeldingsbutton in uw uitnodiging!

Middels de link kunt u zich aanmelden. Om het ontbijt ook in de toekomst mogelijk te maken, vragen wij om een vrijwillige bijdrage van 8,50 euro per persoon, over te maken op rekening NL 57 RABO 0368 9829 55 van Stichting Prinsjesfestival o.v.v. Ontbijt.

Tickets

Prijs: 8.50

Het PrinsjesOntbijt vindt dit jaar weer plaats op het sfeervolle schelpenpad langs de Hofvijver.
We nodigen onder anderen bewoners van alle Haagse stadsdelen, hun stadsdeeldirecteuren, Haagse raadsleden en wethouders en medewerkers van Haagse scholen uit voor een prinsheerlijk ontbijt in de buitenlucht.

Vanaf 8.45 uur ontvangen we de gasten met live muziek. Om 9.30 uur volgt de officiële opening van het PrinsjesOntbijt door burgemeester Jan van Zanen, traditiegetrouw aan boord van De Ooievaart.

Behalve van verrassende ontmoetingen en goede gesprekken aan tafel kunt u tijdens het ontbijt genieten van een PrinsjesModeshow, een dansoptreden van de Haagse Dansschool Wesseling en een muzikaal optreden van Lien Cormelissen. Ook zal stadsdichter Sjaak Kroes zijn gedichten voordragen.

We sluiten het ontbijt af met een optreden van het Orkest Koninklijke Marechaussee.
De presentatie is in handen van Elodie Verweij, politiek verslaggever bij het AD.