Open Dag

Altijd al eens de Hoge Raad willen bezoeken? Een kijkje willen nemen in de Eerste Kamer? Of wandelen door de Ridderzaal? In de aanloop naar en tijdens Prinsjesfestival zijn er verschillende open dagen.

Open dag van de Hoge Raad

Tijdens Prinsjesfestival opent de Hoge Raad op zaterdag 15 september 2018 zijn deuren voor publiek. Geïnteresseerden zijn welkom om een kijkje te nemen in het publieke deel van het gebouw. Lees hier meer over de Open dag van de Hoge Raad!

Open Monumentendag Den Haag

In het weekend van 8 en 9 september is het weer Open Monumentendag. In Den Haag zijn er meer dan 80 prachtige monumenten gratis toegankelijk. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt, of om mee te doen aan een van de activiteiten. Klik hier voor meer informatie over de Open Monumentendag.

Open Monumentenweekend ProDemos

Dit jaar verzorgt ProDemos het Open Monumentenweekend in de kelder van de Ridderzaal. Op zaterdag 8 en zondag 9 september weer geopend voor het publiek. In de kelder van de Ridderzaal zullen historische figuren vertellen over hun band met Europa. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Open Dag van de Eerste Kamer

De Eerste Kamer opent zaterdag 8 september van 10 uur tot 16:30 uur in het kader van Open Monumentendag weer haar deuren.

Meer informatie over de open dagen volgt binnenkort.