Komend Prinsjesfestival presenteert Zeeland zich via de drie pijlers water, culinair en bedrijvigheid onder de vlag van Land in Zee! Zeeland: daar waar je altijd dicht bij open water bent en waar we werken en leven met de zee.

De Zeeuwse ambassade

Nieuwspoort is de komende editie van het Prinsjesfestival de locatie waar de Zeeuwse Ambassade wordt gehuisvest. Grenzend aan de Tweede Kamer kunnen we in Den Haag niet beter zitten! Met de stijlvolle entree, een prachtige binnentuin en tal van zalen presenteren we een gevarieerd Zeeuws programma. Een tipje van de sluier: het Zeeuws diner, een Haagse Oesterpartij, de Zeeuwse jongerendag waar Zeeuwse jongeren actief in de ambassade aanwezig zijn en aansluiten bij het programma van de Stichting. En er is nog veel meer!  

Ook wordt zoals ieder jaar de drukbezochte VNO- NCW borrel in Nieuwspoort gehouden. Kortom, Zeeland staat volop in de schijnwerpers.

Zeeuwse tintjes

Naast het  Zeeland-programma sluiten we aan bij het programma van de Stichting. Zo worden er volop Zeeuwse producten gepresenteerd op de markt en zullen er Zeeuwse hoeden te zien zijn tijdens de Hatwalk. Zeeuwse cabaretière Katinka Polderman neemt namens Zeeland deel aan het Prinsjescabaret.

Terug