PrinsjesArrangement I

Programma: Zaterdag 15.09.2018 (internationale dag van de democratie)

U begint de dag met een ontbijt aan de Hofvijver. Daarna vertoeft u op het water: tijdens de PrinsjesVaart. Nadat u een bezoekje heeft gebracht aan de PrinsjesMarkt, bent u verzekerd van een prachtige zitplaats met goed uitzicht op hét mode-event van het festival: de PrinsjesHatwalk. De dag sluit u af met de koninklijke en overheerlijke PrinsjesHighTea.

  • 09:30 uur PrinsjesOntbijt
  • 12:00 uur PrinsjesVaart (vanaf Bierkade)
  • 15:00 uur PrinsjesHatwalk
  • 16:00 uur PrinsjesHighTea
  • Hele dag inclusief HTM-kaart

PrinsjesOntbijt
Nieuw in Prinsjesfestival 2018 is het PrinsjesOntbijt. Het PrinsjesOntbijt vindt plaats op zaterdag 15 september 2018 van 09:30 – 11:30 uur. Over de gehele lengte van de Hofvijver op de Lange Vijverberg komt één super lange tafel, waar bij het krieken van de dag mensen kunnen aanschuiven voor een ontbijt en een eitje kunnen tikken met een bestuurder. Zowel uit de landelijke, provinciale als uit de stad Den Haag zullen vertegenwoordigers uit de politiek aan dit unieke evenement deelnemen. Ook de pers zal bij dit evenement aanwezig zijn. Dichter kunnen we de burger niet bij de bestuurder brengen!

PrinsjesVaart
In samenwerking met de Ooievaart worden er tijdens het Prinsjesfestival speciale thematische PrinsjesVaarten georganiseerd. U vaart in de grachten rondom het centrum van de stad, die circa 400 jaar geleden op verzoek van Prins Maurits zijn gegraven als verdediging tegen de Spanjaarden. Tijdens de vaart is een speciale gids aanwezig die alles weet over Den Haag, zijn politieke historie en de Koninklijke sporen die Den Haag over de eeuwen heen heeft opgebouwd. Zo wordt er onder andere langs de Koninklijke stallen en de Paleistuinen gevaren. Onderweg wordt u een Oranjebitter aangeboden en worden er vanaf de kade hapjes aangereikt. Leer Den Haag tijdens PrinsjesVaart vanaf een hele andere kant kennen!

PrinsjesHatwalk
De PrinsjesHatwalk vindt dit jaar plaats op de zaterdag vóór Prinsjesdag, namelijk op 15 september. Het modieuze festival is verhuisd. Het centraal gelegen Plein is onze nieuwe thuisbasis, de locatie voor een druk bezochte en spectaculaire editie! Er ligt een prachtig concept op de plank en regelmatig volgen er updates over het inhoudelijke programma. Dit jaar kan er o.a. gerekend worden op de volgende onderdelen:

  • Prachtige hoeden van politici
  • Hoedenontwerpwedstrijd
  • Modeshow mannenhoeden
  • Muzikale omlijsting door DJ

PrinsjesHighTea
Hoe beter de dag van de PrinsjesHatwalk af te sluiten dan met de eerste echte Prinsjes High Tea? Dit organiseren wij in samenwerking met Restaurant Luden. Gelijk naast het podium van de show op het Plein kunt u vanaf 16:00 uur plaatsnemen op het speciaal daartoe gereserveerde gedeelte van het terras van het restaurant. Na een bruisend aperitief kunt u genieten van zoete en hartige hapjes geheel volgens koninklijke traditie met onbeperkt thee.

Hele dag inclusief HTM-kaart
Bij dit arrangement ontvangt u gratis een HTM dagkaart. Deze is geldig na de eerste check-in tot einde dienst van die dag in alle HTM trams en HTMbuzz bussen. Check elke keer in bij het instappen en check-uit bij het uitstappen. De vervoervoorwaarden zijn van toepassing. De dagkaart is niet geldig in de HTM Nachtbuzz.

PrinsjesArrangementen
Er worden dit jaar vier verschillende dagarrangementen aangeboden op zaterdag 15 september 2018:

Aanmelden
Bestel hier uw PrinsjesArrangement I voor €45,-.