PrinsjesArrangement IV

Programma: Zaterdag 15.09.2018 (internationale dag van de democratie)

  • 11:30 uur Ontwerp je eigen hoed plus toelichting van topontwerper
  • 13:15 uur The Hague Hatwalk rond Binnenhof
  • 15:00 uur PrinsjesHatwalk
  • 16:00 uur PrinsjesHighTea
  • Hele dag inclusief HTM-kaart

Ontwerp je eigen hoed
Onder begeleiding van een hoedenontwerper kunnen kinderen een hoed of fascinator versieren naar eigen smaak, die daarna gelijk gedragen kan worden in de eerste The Hague Hatwalk.

The Hague Hatwalk
Op de zaterdag voor Prinsjesdag, tevens internationale dag van de democratie, zal de eerste editie van de The Hague Hat Walk plaatsvinden. Een wandeling met hoed op door het Haagse centrum. Meer informatie over de The Hague Hat Walk volgt binnenkort!

PrinsjesHatwalk
De PrinsjesHatwalk vindt dit jaar plaats op de zaterdag vóór Prinsjesdag, namelijk op 15 september. Het modieuze festival is verhuisd. Het centraal gelegen Plein is onze nieuwe thuisbasis, de locatie voor een druk bezochte en spectaculaire editie! Er ligt een prachtig concept op de plank en regelmatig volgen er updates over het inhoudelijke programma. Dit jaar kan er o.a. gerekend worden op de volgende onderdelen:

  • Prachtige hoeden van politici
  • Hoedenontwerpwedstrijd
  • Modeshow mannenhoeden
  • Muzikale omlijsting door DJ

PrinsjesHighTea
Hoe beter de dag van de PrinsjesHatwalk af te sluiten dan met de eerste echte Prinsjes High Tea? Dit organiseren wij in samenwerking met Restaurant Luden. Gelijk naast het podium van de show op het Plein kunt u vanaf 16:00 uur plaatsnemen op het speciaal daartoe gereserveerde gedeelte van het terras van het restaurant. Na een bruisend aperitief kunt u genieten van zoete en hartige hapjes geheel volgens koninklijke traditie met onbeperkt thee.

Hele dag inclusief HTM-kaart
Bij dit arrangement ontvangt u gratis een HTM dagkaart. Deze is geldig na de eerste check-in tot einde dienst van die dag in alle HTM trams en HTMbuzz bussen. Check elke keer in bij het instappen en check-uit bij het uitstappen. De vervoervoorwaarden zijn van toepassing. De dagkaart is niet geldig in de HTM Nachtbuzz.

PrinsjesArrangementen
Er worden dit jaar vier verschillende dagarrangementen aangeboden op zaterdag 15 september 2018:

Aanmelden
Bestel hier PrinsjesArrangement IV voor €45,-.